Tågluffa genom Sverige – besök Sundsvall

Att resa med tåg är bra för klimatet och ger dessutom en frihetskänsla. Sundsvall är en härlig stad som är ett perfekt stopp på tågluffen genom Sverige. Här finns mysiga Best Western Hotel Baltic mitt i staden vilket gör stoppet extra minnesvärt.

Allt fler väljer att resa runt i Sverige med tåg. Att tågluffa är ett härligt och miljövänligt sätt att uppleva nya platser. Sundsvall är en oupptäckt pärla för många och därför ett bra stopp på vägen. Här kan du läsa mer om varför du bör besöka Sundsvall på din tågluff samt tips på var du kan bo.

Bo bekvämt i Sundsvall – huvudstaden i Västernorrland

Sunset aerial view of Swedish town SundsvallNorra Sverige är ett populärt resmål för svenskar på svemester såväl som utländska turister. Vackra Sundsvall, som ibland kallas för Västernorrlands huvudstad, är ett härligt stopp på tågluffen. Här kan du njuta av storslagen natur, bad och kulturevenemang. Sundsvall ligger vid havet mittemellan två berg vilket ger fina naturupplevelser. Här kan du även bo bekvämt på Baltic Hotel som ligger centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad. Du kan snabbt och smidigt boka din vistelse på https://www.baltichotell.com/ där du även kan ta del av aktuella erbjudanden och hotellpaket. Hotellet erbjuder bland annat bastu, nybyggt gym och relaxavdelning. Den mysiga restaurangen Mamma Augustas Kök passar utmärkt för både lunch och middag.

Intresset för tågluff har ökat enormt mycket de senaste åren och därför är det bra att boka boende i god tid. Tåg är det mest miljövänliga transportmedlet och därför är det allt fler som väljer att tågluffa på semestern. Klimatdebatten såväl som reserestriktionerna i samband med pandemin har fått allt fler svenskar att vilja upptäcka det egna landet. Att åka på svemester till Sundsvall och andra vackra svenska städer är minst lika givande som att åka till Europeiska charterorter och storstäder.